dijous, 5 de maig del 2011

Notícies

#maifemcim

Algunes/es ja ho feu, però estaria bé que en les fotos que pengeu a les vostres xarxes socials, i que siguin de sortides de maifemcim, les etiqueteu amb #maifemcim i d’aquesta manera ens farem més presents a les xarxes.



Un cop més, el digital de RAC-1 parla de maifemcim: 

El passat 30 de desembre, al web de RAC-1 varen publicar aquest article on parlen de maifemcim i fan servir algunes de les fotos que nosaltres tenim posades a la ressenya. Es tracta d’una repetició, doncs fa un parell d’anys ja l’havien publicat. 

https://www.rac1.cat/societat/20231230/103054/gran-muralla-xinesa-osca-pirineus-lleida-roques-de-la-vila-finestres-panta-de-canelles-embassament-roca.html 


Tot l'any d'excursionisme cultural

Les activitats culturals de la FEEC segueixen el seu camí. L’encesa de la Flama de la Llengua Catalana a la tomba de Pompeu Fabra a Prada (Conflent) ha significat el tret de sortida de la 55a renovació de la Flama de la Llengua Catalana que el dia 18 de febrer arribarà al Tossal dels Tres Reis i el 25 a Montserrat organitzada des del Club Muntanyenc L’Hospitalet.

 

La Flama de la Llengua s'encén a Prada

La localitat de Prada (Conflent) ha estat l’escenari de la celebració de la 55a edició de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, un acte tradicional impulsat per la FEEC durant més de 50 anys que commemora la figura de Pompeu Fabra i que ho fa a través de les diferents entitats excursionistes.