dijous, 5 de maig de 2011

Notícies

#maifemcim

Algunes/es ja ho feu, però estaria bé que en les fotos que pengeu a les vostres xarxes socials, i que siguin de sortides de maifemcim, les etiqueteu amb #maifemcim i d’aquesta manera ens farem més presents a les xarxes.


La importància del grup 

No anem sols: un grup ha de funcionar com un equip. Potser nosaltres anem bé, però algú del grup no. Cal anar a el ritme del més feble, i mai deixar enrere a ningú, ni esperant en un lloc la nostra volta. A la muntanya, això és perillós. 

Si anem en grup, tots pugem o tots baixem, i totes les decisions es prenen pel que fa al més feble dels integrants.


Modificació a les normes COVID de maifemcim: 

Mercès a la nova situació, de força normalització, en les activitats, pensem que pot ser un bon moment per relaxar les normes que en el seu moment vàrem establir, per protegir-nos de la COVID (http://maifemcim.blogspot.com/2020/06/normativa-per-les-properes-sortides.html ) 

Per tant, a partir d’aquesta sortida: 

  • Tornarem a agrupar els/les que us apunteu a les sortides, en cotxes. Això comportarà que dins del cotxe caldrà anar tota l’estona amb la mascareta posada.
  • Admetrem noves persones al grup, sempre que estiguin proposades per algú dels que actualment formem part de maifemcim, i aplicant, el que en podríem dir “un criteri d’idoneïtat” de que la persona proposada encaixarà amb el tarannà actual del grup. En aquest aspecte, caldrà ser prudents i comentar-ho abans de comprometre’s.

Una nova càmera a l’Estasen apropa el Pedraforca en directe

El Refugi Lluís Estasen, situat a la falda del Pedraforca (2.506 m) incorpora una nova càmera 4k per a poder veure en directe el Pedraforca. La càmera s’ha instal·lat a un dels laterals del refugi i permet fer un seguiment exhaustiu del voltant del refugi i de la paret rocallosa del Pedraforca.