diumenge, 30 de desembre del 2007

Cinema IMAX - Port Vell - Barcelona

Divendres 4 de gener de 2008 (primera sortida de l'any)

Hora de sortida: 20,30 h.

Ubicació: Barcelona (Barcelonès).

Temps aproximat: 30 m. (des de Sant Boi i segons trànsit)

Desnivell: 0 m.

Dificultat: Fàcil.



Itinerari: Sortirem de casa amb temps per estar al lloc a les nou aproximadament. Aparcarem al pàrquing del Moll de la Fusta i anirem al cinema a la sessió que comença a les 22 h. 20 m. Abans menjarem quelcom en algun restaurant de la zona.

Anirem a veure la pel·lícula “Los Alpes” projectada amb sistema IMAX i “Las Profundidades marinas” en sistema 3 D. Preu per persona: 12.- Euros

Los Alpes
Escalarem la llegendària cara nord de l’Eiger i descobrirem la bellesa dels Alps i l’esperit indomable dels seus habitants!

Seguirem la narració de la fascinant història de coratge de John Harlin III, un alpinista apassionat que, com a desafiament personal, afronta l’escalada per la cara nord d’un dels pics de més anomenada del món, l’Eiger, de 3.970 m d’altura, conegut també pels experts en alpinisme pels seus imprevisibles canvis meteorològics i els seus mortals despreniments de roques, emprenent així la mateixa ruta que es va cobrar la vida del seu pare.

Veurem imatges que tallen la respiració, en un viatge a través de paisatges impressionants, allaus filmades com mai abans no s’havia fet, i gaudirem d’aquesta possibilitat única d’experimentar l’ascensió triomfant de la temuda i reverenciada cara nord de l’Eiger.
Com a complement, veurem.

Profundidades marinas
De dalt del cim d’una muntanya com l’Eiger, baixarem a les profunditats marines. Mantindrem la respiració, i deixarem que ens condueixin fins a les profunditats marines dels oceans per experimentar un insòlit món marí com mai abans ho havien fet.

Fins ara viatjar a les profunditats de l’oceà no era possible per a la majoria de la gent. Però ara, a través de la màgia de la tecnologia podrem, amb les ulleres de tres dimensions posades, com si fossin unes ulleres de bussejar, nedar al costat de les criatures marines de colors més sorprenents i exòtiques del planeta. Una aventura subaquàtica que ens submergirà dins l’oceà per descobrir alguns dels animals més extraordinaris i fascinants del planeta. Seran testimonis del seu peculiar comportament i de com es relacionen entre ells per sobreviure.