dijous, 31 de gener del 2013

Puig de les Agulles (848 m.) Pontons

Dissabte 2 de febrer de 2013 (Matinal)

Hora de sortida: nou del matí.

Ubicació: Comarca de l’Alt Penedès.

Temps aproximat: 3 h. 15 m. (9,2 Km.)

Desnivell: 404 m.

Dificultat: Normal.


Programa: Sortirem a l’hora esmentada i anirem fins a Vilafranca del Penedès. Aquí agafarem la carretera direcció Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Pontons, on finalment aparcarem i començarem l’excursió.



Itinerari: Sortirem del poble de Pontons en direcció a l'Ermita de Santa Magdalena, seguirem per una pista asfaltada on mes endavant agafarem una pista que surt d'un mas, passarem per un corriol i tornarem a una pista que ja no deixarem fins al cim. Seguirem les senyals blanques i verdes.

El camí que duu al cim el trobarem en un encreuament de pistes, tindrem que seguir unes petites fites que ens duran al cim, cal estar a l’aguait perquè es fàcil despistar-se i acabar caminant entre arbustos buscant el punt mes alt.




Per tornar, lo millor es baixar pel mateix camí fins l'encreuament de pistes i allí agafar la de l'esquerra que ens portarà fins al mateix poble.


Observacions: Sortida de pràctiques del curs d’orientació. Excursió circular. Dinarem al restaurant Cantallops, de Cantallops. http://restaurant-cantallops.com/ C/.Santa Margarida 34, 08793 (Avinyonet del Penedès) Reserves: 93-8970185

Tornarem a casa als voltants de dos quarts de set de la tarda.

Caldrà dur a l’excursió el vostre GPS i/o Smartphone.