dijous, 31 de gener del 2013

Curs d’orientació Cal Ninyo - Sant Boi de Llobregat

Divendres 1 de febrer de 2013

Com ens pot ajudar la tecnologia a gaudir de la muntanya?

Dia i hora: Divendres 1 de febrer de 2/4 de sis a 2/4 de nou de la tarda.

Lloc: Cal Ninyo. c/. Major, 43 de Sant Boi de Llobregat. Existeix una zona d’aparcament molt propera al costat de l’estació dels FF.CC. de la Generalitat i al darrere de l’Ajuntament. Concretament al c/. Torras i Bages.

Durada aproximada: 3 h.

Programa: Com preparar-nos una sortida utilitzant la tecnologia i la informació existent a Internet, com orientar-nos durant la sortida i com a la tornada podem guardar-nos i fins hi tot publicar a Internet la nostra sortida.

Sols heu de dur un llibreta per prendre apunts i un bolígraf. No porteu a la sessió teòrica del divendres els vostres aparells GPS o altres similars.

Curs d’introducció, eminentment pràctic que ens donarà el nostre amic i company Josep Plaza.

Curs gratuït. No us el perdeu!


Després, tots els assistents al curs anirem a sopar al restaurant Café Emma de Barcelona c/. Pau Claris, 142 Tel. 93 215 12 16. El preu del sopar serà als voltants dels 25.- / 30.- Euros.

El Café Emma és un restaurant que porta un parell d’anys obert pel Xef. del restaurant Caelis de l’hotel Palace de Barcelona. Té una sucursal a Praga i aviat n’obrirà un altre a New York. Passen cada dia al voltant de 400 persones pel local, ja sigui per prendre un entrepà, unes ostres, uns macarrons (un dels plats estrella de la casa) o un bon tàrtar. A mig camí entre un cafè, un Bistrot i una braseria. Un espai càlid, un menjar de qualitat i un preu raonable

L’endemà dissabte, farem una sortida de pràctiques al lloc de la ressenya adjunta.