dilluns, 13 de juliol del 2009

Restaurant Les Piques - Olivella (211 m.)

divendres 17 de juliol de 2009 (nocturna)

(darrera sortida de la temporada)

Hora de sortida: Dos quarts de nou del vespre.

Ubicació: Comarca del Garraf.

Temps aproximat: 30 m. (d’anada en cotxe)

Desnivell: 0 m.

Dificultat: Fàcil.



Itinerari: El Restaurant Les Piques està situat al municipi d’Olivella, a la banda dreta de la carretera que va de Sant Pere de Ribes a Sant Pere Molanta i Vilafranca del Penedès.

Hostal Les Piques Av. Turiols, s/n Urb. Les Colines - Olivella (Barcelona) 93.896.81.80

S’hi pot accedir, venint del Baix Llobregat, per l’autopista Pau Casals (túnels del Garraf) i sortir a Sant Pere de Ribes. A la sortida agafar la variant de Sant Pere de Ribes, l'única sortida que té aquesta variant és la carretera que va de Sant Pere de Ribes a Olivella, que és la BV 2111 (i no la C15-B) hem d’agafar direcció Vilafranca del Penedès. Un cop a aquesta carretera des de Sant Pere de Ribes fins al restaurant hi ha 7 kilòmetres i està a peu de carretera passat el nucli d’Olivella, a la dreta, (a 4 quilòmetres del poble d’Olivella, direcció Vilafranca del Penedès, al bell mig de la muntanya)

Per aquells que tingueu temps, es pot anar a Les Piques travessant el Parc del Garraf (des de Castelldefels a les Piques són 40 minuts i el trajecte és: Urbanització El Rat Penat - La Pleta - Plana Novella - Can Grau - Olivella - Les Piques), aquesta opció és més econòmica que el túnels i el trajecte és molt més bonic.

Si hi accedim des de l’Anoia, el millor és anar fins a Vilafranca del Penedès, agafar la carretera nacional direcció Barcelona i, més endavant, desviar-nos a la dreta direcció a Sant Pere Molanta.

El restaurant està a 10 km. tant de Sitges com de Vilafranca del Penedès.

Programa: Ens trobarem al restaurant a les 9 del vespre. Prendrem una copa de cava, per poder-nos anar saludant, i un cop intercanviats abraçades i petons, en una sala privada per a nosaltres sols, projectarem unes quantes fotos de les sortides de la temporada 2008 / 2009 i un avançament del programa de la temporada 2009 / 2010.

A les deu del vespre, passarem a sopar (carta) a una taula reservada per a nosaltres, situada a la terrassa del restaurant. Després del sopar tindrem, per qui vulgui, “ballaruca” amb música en directe. El preu, tot inclòs, per persona, és de 37.- Euros.

Observacions: Al sopar a la terrassa, por fer una mica de fresca, no cal que dugueu els folres polars, però quelcom lleuger, d’abric, per si cal, no estarà de més.

Tornarem a casa altes hores de la nit.