dilluns, 28 de gener del 2019

Marxa dels castells del Baix Gaià (116 m)

Diumenge 27 de gener de 2019

Hora de sortida: 2/4 de set del matí.

Ubicació: Comarca del Tarragonès.

Temps aproximat: 6 h 30 m (26,5 km)

Desnivell: 480 m (acumulat)

Dificultat (1): Mitjana.

Programa: Sortirem de casa a l’hora esmentada i anirem per l’autopista C-32 (Pau Casals) i ens pararem a l’àrea de servei del Garraf a fer el tallat. Després enllaçarem amb la AP-7 fins a Altafulla (sortida 31).

Un cop a Altafulla anirem al punt de sortida de la marxa i recollirem els dorsals: Recollida de dorsals al Centre d’Entitats del Parc del Comunidó a partir de les 7:00 h i fins a les 8 h al mateix lloc.


Itinerari: Farem un tipus de sortida que serà la primera vegada en els nostres 21 anys que la fem: Participarem d’una marxa, la Marxa dels castells de Baix Gaià, de 26 km i molt poc desnivell.




Aquets són els punts de pas, on hi haurà els controls i l’avituallament:

1. La Mora.



2. Sant Simplici.
3. El Catllar.
4. Ardenya.
5. La Riera ( El Castellot)


6. Altafulla (Km. 26): final de recorregut i dinar.



Observacions: La marxa unirà en una caminada no competitiva els castells de Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot), Ferran i Altafulla. Tot el recorregut tindrà com a eix central la llera del riu Gaià, i un dels punts de pas serà la desembocadura del mateix.

La sortida dels participants es donarà a les 8’30 h del matí i tindran un marge de 7’30 h per completar els 26 Km de que consta el recorregut. Hi hauran diferents controls de pas per a certificar al final del trajecte que els participants l’han completat en la seva totalitat. Els controls coincidiran amb diferents avituallaments:

1. La Mora.
2. Sant Simplici.
3. El Catllar.
4. Ardenya.
5. La Riera (El Castellot)
6. Altafulla (Km. 26): final de recorregut i calçotada.

Els i les participants comptaran d’un temps mínim i un màxim per a passar pels diferents controls. Així està calculat que els controls de pas s’obriran per als participants que portin una velocitat mitja de 8 Km/h i es tancaran quan ho facin els que portin un ritme de 3’5 Km/h

Al final del recorregut tots i totes les participants podran gaudir d’una calçotada popular.

Organitza la marxa l’Ajuntament d’Altafulla. Les inscripcions s’obren el dimecres 2 de gener i recomano que us inscrigueu el mateix dia i a primera hora, doncs està limitat a 500 places i s’omple molt aviat. S’ha de fer en aquesta pàgina web: http://atletes.wixsite.com/marxacastells Preu de la inscripció: 25.- Euros per persona.


Aquí teniu el reglament, que us recomano de llegir: http://docs.wixstatic.com/ugd/fa64fd_02d799b8101742949a57be88e2b72204.pdf

Tornarem a casa als voltants de les cinc de la tarda.