dijous, 27 de gener del 2011

Restaurant Atenea (44 m.)

divendres 28 de gener de 2011

Hora de sortida: nou del vespre.

Ubicació: Comarca del Barcelonès

Temps aproximat: 2 h. 30 m.

Desnivell: 0 m.

Dificultat: Fàcil.


Programa: Es tracta de fer el tradicional sopar que cada any fem per aquestes dates. Un vespre per trobar-nos una mica més mudats que de costum (no massa més....) sense motxilles, per gaudir de la companyia i de la conversa, per recordar moments inoblidables de sortides fetes i parlar de projectes que ens agradaria fer.

Itinerari: La proposta és d’anar a sopar al restaurant de l’Hotel Atenea (prop del Corte Inglés de la Diagonal) al carrer Joan Güell, 207 de Barcelona (
http://www.restaurantatenea.com) tel. 93 490 66 40. Un lloc amable. Sorprenen les aportacions com el gelat de ceps, o el de iogurt de formatge de cabra amb mel, o el de torró fregit sobre tulipa d’avellana. Però, a més, hi ha altres moltes raons que conviden a visitar aquest restaurant. La de l’Atenea és una cuina àgil, creativa i per damunt de tot, mediterrània. En aquest lloc, decididament càlid per la noblesa de les fustes que predominen en la decoració, s’aposta bàsicament per la reinvenció de receptes clàssiques i casolanes. El morro de bacallà cuinat amb samfaina i altres opcions menys lleugeres com l’estofat de llenties amb xoriç o els cigrons amb llagostins i allioli gratinat, resulten quasi imprescindibles.

Per aquesta vegada, nosaltres tastarem el menú que proposen i que us adjunto a l’esquerra.

Ens trobarem a dos quarts de déu al restaurant.

Els/les que penseu venir, agrairé m’ho feu saber el més aviat possible per concretar la reserva.

Observacions: Després del sopar, podem anar a prendre quelcom al GIMLET, al c/. Santaló, 46 de Barcelona.